Logo

Pandebjerg Gods

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandebjerg Gods

 

Pandebjerg Gods

Ny Kirstinebergvej 23

4800 Nykøbing Falster

Telefon: 54 85 17 93

Ejer: Axel Castenschiold
axel@pandebjerg.dk

www.pandebjerg.dk 

 

Om Pandebjerg Gods

Pandebjerg og Ny Kirstineberg godser har været i familiens eje siden 1878. Mere præcist blev Pandebjerg købt først i 1878 af den nuværende ejers tipoldefar, Edward Tesdorpf, 30 år senere i 1908 købte dennes søn, Adolph Tesdorpf, Ny Kirstineberg.

Den nuværende ejer, Axel Tesdorpf Castenschiold, overtog ejendommene fra sin mor, Anne Dorothea Tesdorpf Castenschiold, i henholdsvis 2000 og 2007 og er nu 5. generation. Anne Dorothea Tesdorpf Castenschiold overtog ejendommene efter sin far som 18-årig i 1963.

Gårdene har været drevet sammen siden 1908 som en ejendom og det er svært at forestille sig at der tidligere har været forskellige ejere på de to bedrifter.


 

Pandebjerg Gods

 

Landbrug

Landbruget på Pandebjerg som udgør 625 ha ud ad det samlede areal på 800 ha, drives i Kirstineberg driftsfællesskab I/S, som udover Pandebjerg består af Klodskovgaard ejet af Ulrik Nobel samt Gammel Kirstineberg Gods, ejet af Lars og Linnea Hvidtfeldt Treschow. Driftsfællesskabet driver ca. 1450 ha blandet planteavl, hvor de største afgrøder er roer, byg, hvede og frøgræs.

 

Vores tanke med et driftsfælleskab er udnyttelse af stordriftsfordele, mulighed for indkøb af nyeste teknologi herunder optimering af processer og ikke mindst at skabe trivsel for medarbejdere ved at sørge for at der er mere end én kollega på arbejdspladsen.

Vores vision og målsætning er at optimere vores bedrifter med respekt for bevarelse og vedligeholdelse af maskiner såvel som bygninger, og med respekt for at der holdes orden på og omkring vores ejendomme.

 

Pandebjerg Gods

 

Udlejning af selskabslokale "Rullestuen på Pandebjerg Gods"

Vi åbner nu dørene for at alle kan komme få en fantastisk mulighed for at holde et festligt arrangement i et idyllisk herregårdsmiljø. Vi råder over et nyistandsat lokale som er oplagt til at bruge til festarrangementer. Hvad enten det drejer sig om bryllup, med mulighed for bryllupsbilleder i parken med udsigt over Guldborgsund, eller det er en rund fødselsdag eller en konfirmation, så er Pandebjerg Gods et oplagt sted at holde en uforglemmelig fest.

 

Følgende er inkluderet i arrangementet:

Festlokale, anretningskøkken og toilet

Borde, stole, service

Gode parkeringsforhold og fodboldbane til børnene

Ved et arrangement skal man selv sørge for at dække borde og rydde op efter sig. 

Som udgangspunkt vil vi sørge for at lokalet er til rådighed dagen før og dagen efter

 

Kontakt Anne Sofie Svarre for yderlige information: fie@pandebjerg.dk eller tlf 3045 6738

 


 

 

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?

Effektiv reklame - klik her