Logo

Aldourie Castle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aldourie Castle

 

Adresse: Loch Ness, Inverness IV2 6EL, Storbritannien. Telefon: +44 1463 751309

 

 

Aldourie Castle

Aldourie Castle, som Anders Holch Povlsen ejer og nu vil renovere

 

Aldourie Castle

Anders Holch Povlsen, der er en af de største ejendomsbesiddere i Skotland, har store planer for forskønnelsen af Aldourie Castle.

 

Den danske milliardær Anders Holch Povlsen vil nu renovere sit skotske drømmeslot Alodurie Castle ved Loch Ness i Skotland, som han købte for 15 millioner pund (cirka 133 millioner kroner) i 2014.

 

I forvejen er Aldourie Castle et sted for folk med orden i økonomien - hvis du vil på jagt eller udflugt i det skotske og gerne vil bo på slottet, kan du leje det for 15.000 pund (cirka 133.000 kroner) for minimum to overnatninger. Slottet bruges fortrinsvis til udlejning som luksusbolig.

 

Men nu vil Anders Holch Povlsen altså gøre drømmeslottet og de skønne omgivelser endnu mere attraktivt.

De idylliske haver omkring slottet skal moderniseres, og én af haverne, som er gået i forfald, får en større renovering. Haven er omgivet af en mur, som skal renoveres, og der skal genplantes vegetation.

 

- Haven omgivet af en mur er blevet slidt, og det her er en fantastisk mulighed for at genoplive den som en helt fantastisk feature, siger Lavinia Turner, administrerende direktør for Aldourie Castle, til Press and Journal.

 

Der er sendt en ansøgning til Highland Council i Skotland om tilladelse til at renovere i stor stil på området, og hvis den bliver imødekommet, håber Lavinia Turner, at renoveringen kan begynde i det nye år.

Anders Holch Povlsen er en af de største private landejere i Skotland. Både Press and Journal og The Times har tidligere skønnet, at Holch Povlsen efter tidligere i år at have overtaget to slotte for i alt 69 millioner kroner er tæt at være den største private landejer i Skotland - det menes, at han ejer mere jord i Skotland end den britiske dronning.

44-årige Anders Holch Povlsen er direktør i Bestseller-koncernen, som blev grundlagt af hans far Troels Holch Povlsen.

Ejendomme i London

Troels Holch Povlsen ejer også en række luksusejendomme - blandt andet i London. Tidligere i år vakte det opsigt i den engelske hovedstad, da han gik aktivt ind i kampen for at redde bydelen Spitalfield i det centrale London.

 

Den kontroversielle britiske udenrigsminister Boris Johnson, der tidligere var borgmester i London, havde givet en entreprenør grønt lys til at jævne en række ejendomme i området med jorden for at bygge nyt, men sammen med gruppen Spitalfield Trust er Holch Povlsen gået til kamp mod planerne - blandt andet har Holch Povlsen uden held tilbudt at matche entreprenørfirmaet British Lands købspris på 439 millioner kroner.

Det menes, at Troels Holch Povlsen ejer ejendomme i London til en værdi af 1,7 milliarder kroner.

 

Med en formue, som Berlingske Business har skønnet til at være på 36,7 mia. kroner, er Holch Povlsen-familien den næstrigeste familie i Danmark - kun overgået af Kirk-familien, der står bag Lego-koncernen.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her